وداع با آقای شهید ایران

۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۴
کد مطلب: ۱۱۳۸۳۲۱

اشرف حکیمی، کاپیتان تیم ملی مراکش اعلام کرد که جام قهرمانی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ را نمی‌پذیرد و تأکید کرد این عنوان باید به سنگال تعلق داشته باشد.

انصراف کاپیتان مراکش از جام قهرمانی افریقا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اشرف حکیمی کاپیتان تیم ملی فوتبال نراکش در مصاحبه‌ای اعلام مرد که قصد ندارد جام ملت‌های آفریقا را بالای سر ببرد.

وی با اعلام انصراف رسمی از دریافت جام جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵، گفت که تصمیمش را به توصیه مادرش گرفته و امیدوار است دیگر بازیکنان مراکش نیز چنین کاری انجام دهند. او تأکید کرد تیمش فرصت قهرمانی را از دست داد و نتیجه نهایی باید مورد احترام قرار گیرد.

این موضع پس از آن مطرح شد که کنفدراسیون فوتبال آفریقا درخواست تجدیدنظر مراکش را پذیرفت. اعتراضی که به دنبال اعلام باخت ۳ بر صفر سنگال به دلیل ترک زمین پس از پنالتی جنجالی دقیقه ۹۰+۸ ثبت شده بود.

هرچند مسابقه پس از توقفی ۱۳ دقیقه‌ای ادامه یافت و سنگال در زمین با نتیجه یک بر صفر پیروز شد، حواشی پس از بازی مسیر پرونده را تغییر داد.

حکیمی در پایان بار دیگر قهرمانی را به سنگال تبریک گفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha